Az első magyar oktatási és kulturális csatorna

Domino TV

Tudták, hogy a televízió megszületése pillanatában a könnyen hozzáférhető kultúrát tekintették az egyik legfőbb vívmányának? Ön nem hallja naponta azt a felkiáltást hogy „semmi értelmes nincs a tévében"? Nem vágyik olykor arra hogy megnézzen egy jó koncertet, különleges filmet, vagy felelevenítse mondjuk a történelem tudását?

A Domino Tv tematikus csatorna, melynek célja, hogy műsoraival művelődési lehetőséget, szórakozást és tájékoztatást nyújtson kulturális, oktatási, közéleti és esélyegyenlőségi témakörökben. A Domino Tv törekszik a kultúra, az oktatás és a körülöttünk lévő élet sokszínűségének és sokféleségének bemutatására. Színes, ugyanakkor kiegyensúlyozott légkört teremt, ami mentes a bulvárhírektől és az értéktelen sztárcsinálási gépezettől. Valódi értékeket, valódi embereket, mindennapi sztárokat és ismert alkotókat is bemutat.

A Domino Tv egyedisége abban áll, hogy sokszínű és kiegyensúlyozott módon képes az értékek közvetítésére. Tartalmas kikapcsolódást és szórakoztató tanulást kínál másként.

És mielőtt az idegen kifejezésektől hemzsegő, nehezen befogadható műsorok jutnának valaki eszébe, természetesen a célunk nem az, hogy a kultúrát és az oktatást az átlagember számára nehezen érthető, emészthetetlen körítéssel mutassuk be. Mi hisszük, hogy azzal hogy műsoraink fiatalosak, lendületesek, képi világuk igényes, egyedi, de mindemellett tartalmasak, elmélyülők, nyújthatunk a mai magyar televíziózásban egy egyedülálló, egyszerre szórakoztató és értékes kikapcsolódási lehetőséget.