A tudás megosztása nem lehetőség: kötelesség
Tanit.hu

Python tanfolyam - részletek

A tanfolyam célja

Kitűzött célunk az, hogy megismertessük veled a Python nyelven keresztül a programozás alapvetéseit. Nem csupán egy nyelvet tanítunk, amivel jól lehet keresni, hanem programozói szemléletmódot is. Ebbe beletartozik természetesen a konkrét Python kódok írása, de szó fog esni arról is, hogy a programozási nyelvek hatékonyságát hogyan lehet átvinni a mindennapi életünkbe. Hogyan hozzuk meg a döntéseinket, a napi szokásainkkal kapcsolatban mik a lényeges szempontok és hogyan tudjuk hatékonyan kezelni az olyan nehéz helyzeteket, amelyekből legszívesebben kimenekülnénk vagy halogatnánk. Fontos téma az is, hogy milyen felelősséggel jár a szoftverfejlesztés, milyen lehetőségeket és egyúttal milyen komoly veszélyeket is rejt magában.

A tananyag

A mottónk nem csupán szlogen, komolyan vesszük:
A tudás megosztása nem lehetőség: kötelesség

A tanfolyam anyaga teljesen publikus, bárki elérheti és bátorítunk is, hogy olvasd, próbáld, haladj a saját tempódban. Mi ahhoz adunk segítséget, hogy az első lépéseket lendületesen tudd megtenni, és ehhez sokak számára a leghatékonyabb kezdési mód a vezetővel segített tanulás. A tanfolyamon ezeken a témákon és feladatokon megyünk végig, persze nem az összesen, de minden fontosabb témát érinteni fogunk:
python.tanit.hu

Néhány érintett téma, amelyekkel megismerkedhetsz:

Amit nyújtunk

Jelentkezés, kérdések

Ha érdekel valamelyik tanfolyamunk, vagy kérdések merültek fel benned, írj nekünk vagy hívj bennünket az alábbi elérhetőségek valamelyikén.