Vitaminszabadság - árnyaltabban

Nem minden úgy igaz, ahogy a videón állították!!!


A FAO WHO jelentés amire hivatkozik (http://www.fao.org/docrep/005/AC911E/AC911E00.HTM ), egy 2003-as jelentés, amelyben a rosszul-, és alultápláltsággal kapcsolatos világméretű jelenségekre erősen felhívják a figyelmet.

Olyasmit viszont nem találtunk a jelentésben, amit a hölgy állít, tehát, hogy bármilyen előrejelzés lenne a 3 milliárd ember halálára a 2009. december 31-ei Codex Alimentarius irányelvek életbelépését követően. Persze könnyen összejön 3 millárd halott az alultápláltság és az ennek következtében fellépő betegségek miatt, de a Codex változtatásai és a 3 milliárd halott összekötését erősen a doktornő sugallja.
A másik dolog, miszerint a Codex Alimentarius ismét "visszahoz" 7 POP vegyszert az egyszer már örökre betiltott 12 közül. (POP:perszisztens szerves szennyező anyagok).
A Codex meghatározza az engedélyezett szermaradvány mennyiségeket, minden szerre és minden termékre. Pl. az említett DDT-ből 5mg/kg lehet a húsban. Mivel ezek a szerek hiába vannak betiltva, rengeteg helyen még a talajban és a vízben vannak, és globálisan szétszóródtak, attól függetlenül, hogy mit használsz simán megjelenhetnek a növényekben, és pláne az állatokban, akikben felhalmozódnak.
Egyes helyeken használat után 40 évvel is simán kimutatható. Erre hivatkozva engedélyeznek ilyen szermaradványokat. Hiszen pl. Vietnamban, ahol az egész őserdőt vegyszerezték az Amerikaiak, hogy kipusztítsák a Vietkongnak fedezéket nyújtó őserdőt, szóval ott akkor ma semmit nem lehetne termelni, hiszen majdnem mindenben van szermaradvány, de egyébként itthon is.
A Codex Alimentarius hivatalos oldala, itt egyenként kikereshető minden anyag, élelmiszer és határértékeik:
Az óriás agrárcégek gátlástalanságaihoz egyébiránt valószínűleg a képzeletünk is szegényes, de emellett gyanús lehet az előadó hölgy is (kissé túlmozgásos, ügyvédek "hada" akik nekik dolgoznak, és jogilag nagyon okosan megfogalmazott állítások, illetve az agresszívan sulykoló előadásmód). A téma is erősen hajaz a "konvencionális" pszichiátriát ostorozó szcientológus kampány stílusára, illetve a vitaminok engedélyezett dózisa kapcsán itthon is háborút folytat Dr. Lenkei Gábor, befolyásos szcientológus orvos (http://drlenkei.hu/), a gyógyszerlobbival.
A hölgy a "Natural Solutions Foundation" mozgalom részéről beszél (http://www.healthfreedomusa.org/?page_id=193), amely a "Citizens Comission for Human Rights" (CCHR) szervezet megbízható forrása, amint a következő oldalon is látszik: http://h11.protectedsite.net/index.cfm/5294
Ez utóbbi oldalon található forrásokat elővigyázatossággal érdemes kezelni. A CCHR-t a Szcientológia Egyház alapította. (magyar fedőszervezetek emitt: http://www.antiszcientologia.hu/#20 )
Röviden tehát:  egyrészről nyomul a globális agrár- és gyógyszerérdek, másrészről a magát altarnatív ellenállási mozgalomként feltüntető szcientológus szervezkedés.
Cimkék